TIDMQPR1V 
 
   QPR SOFTWARE OYJ                     PÖRSSITIEDOTE 30.11.2023 klo 14 

QPR Software Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunta ("Nimitystoimikunta") on QPR Softwaren osakkeenomistajien toimielin, jonka tehtävänä on valmistella varsinaiselle yhtiökokoukselle ehdotukset koskien hallituksen jäsenten valintaa sekä palkitsemista, ja hallituksen valiokuntien palkitsemista. Nimitystoimikunta koostuu kolmesta jäsenestä, jotka edustavat QPR Softwaren kolmea suurinta osakkeenomistajaa, joiden osuus QPR Softwaren kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä on suurin varsinaista yhtiökokousta edeltävän vuoden 30. elokuuta.

Nimitystoimikunnan puheenjohtajana toimii Roger Kempe edustaen Oy Finncorp Ab:tä, ja jäseninä toimii Erkki Myllärniemi edustaen UMO Capital Oy:tä ja Eero Leskinen edustaen Vesa-Pekka Leskistä.

Nimitystoimikunta esittää seuraavat ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka on suunniteltu pidettäväksi 15.5.2024. Ehdotukset sisällytetään myös yhtiökokouskutsuun, joka julkistetaan erikseen myöhemmin.

Hallituksen jäsenten lukumäärä

Nimitystoimikunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenten lukumääräksi vahvistetaan neljä (4).

Hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan valitseminen

Nimitystoimikunta ehdottaa varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallituksen jäseniksi valitaan uudelleen Pertti Ervi, Antti Koskela ja Jukka Tapaninen. Hallituksen nykyinen jäsen Matti Heikkonen on ilmoittanut Nimitystoimikunnalle, että hän ei enää ole käytettävissä uudelleen valintaa varten. Nimitystoimikunta ehdottaa lisäksi, että Linda von Schantz valitaan QPR Softwaren hallitukseen uutena jäsenenä. Kaikki valittavaksi ehdotetut henkilöt ovat antaneet suostumuksensa ehdokkuudelle ja ovat riippumattomia yhtiöstä ja sen merkittävistä osakkeenomistajista.

Edelleen Nimitystoimikunta ehdottaa, että hallituksen puheenjohtajaksi valitaan uudelleen Pertti Ervi.

Uuden hallituksen jäsenehdokkaan Linda von Schantzin ansioluettelo on tämän tiedotteen liitteenä. Tietoa uudelleen hallituksen jäseniksi ehdotettujen henkilöiden kokemuksesta ja aiemmista tehtävistä on saatavilla QPR:n verkkosivuilla osoitteessa: https://www.globenewswire.com/Tracker?data=MxEi8meQahi-NzUbsnU_tHmR8W7LS30xjvjMjT6aJuJPBhHybm7-2w7WX2dMorFMLUT6REUSMJDJNhrz19nIxNxK3jBMhUB6pgHEYPU681k7WZbkfjr9aUGydfhjYHeYJpx9ECfR67edsa44x_HhYw== https://www.qpr.com/fi/yritys/hallitus

Hallituksen jäsenten palkkioista päättäminen

Hallituksen nimitystoimikunta ehdottaa, että hallituksen jäsenten palkkiot pidetään ennallaan. Ehdotuksen mukaan palkkioina maksetaan hallituksen puheenjohtajalle 45 000 euroa vuodessa ja muille hallituksen jäsenille 25 000 euroa vuodessa. Edellä mainituista hallituspalkkioista noin 40 % maksetaan osakkeina ja 60 % käteisenä. Osakkeet luovutetaan mahdollisimman pian valinnan tehneen yhtiökokouksen jälkeen ja sisäpiirimääräysten sen salliessa. Edelleen nimitystoimikunta ehdottaa hallituksen jäsenille korvattavaksi matka- ja muut kulut, jotka ovat syntyneet heidän hoitaessaan yhtiön asioita.

Lisätietoja:

Roger Kempe

Nimitystoimikunnan puheenjohtaja

Puh. +358400404071

QPR Software

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

www.qpr.com/fi

JAKELU

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.qpr.com

Liite

   -- QPR SOFTWARE OYJ_ CV Linda von Schantz 
      https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/15f41c6f-d6bb-4876-9611-4ecd9f4a6d7d 
 
 
 

(END) Dow Jones Newswires

November 30, 2023 07:00 ET (12:00 GMT)

Copyright (c) 2023 Dow Jones & Company, Inc.
Grafico Azioni Qpr Software (LSE:0OA2)
Storico
Da Apr 2024 a Mag 2024 Clicca qui per i Grafici di Qpr Software
Grafico Azioni Qpr Software (LSE:0OA2)
Storico
Da Mag 2023 a Mag 2024 Clicca qui per i Grafici di Qpr Software